Equevent Confidence - tävlingsoptimering genom stärkt självförtroende

Kursen som tar dig över alla hinder

   Se filmen

Vill du känna dig som en OS-ryttare?

Vill du prestera bättre när det gäller?

Vill du bygga upp ditt och hästens självförtroende i hoppningen?


Då är det här kursen för dig!

När du har genomfört den här kursen så kommer du att vara en säkrare och gladare ryttare med höjt självförtroende och större säkerhet i hoppningen.

Kommunikation, tydlighet och avspänning är nyckelord för framgång i hoppning. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det kan vara att hoppa när du fokuserar på rätt saker. Du kommer i denna kurs att få tydliga och enkla övningar för att öva upp kommunikation, träna avspänning och fokus.Enkelheten i systemet gör att du utgår helt och hållet från den nivå där du och din häst är.

Du sätter dina mål och får hjälp med hur du ska uppnå dem.

Du stärker ditt självförtroende och tränar dig till att lita på dig själv och att du gör rätt saker. Du förmedlar ditt förtroende till din häst och ni lyfter och stärker varandra. Då når ni gemensamma höjder tillsammans!


Du kan välja att gå kursen på två olika sätt:

  1. Du kan starta din kurs i samband med en annonserad kursstart och delta i det webinar jag håller.
  2. Du kan välja hela paketet med videofilmer, övningar och webinar samt individuell coachning för maximalt utbyte och hjälp. Då får du tillgång till mig som mental coach med samtal och uppföljning.

Alla filmer och övningar går att följa i Teachables app, vilket gör att du enkelt alltid har tillgång till den i din telefon!


Oavsett vad du väljer så garanterar jag att du och din häst kommer att ha utvecklats när du är klar, och du kommer att ha stärkt både ditt och din hästs gemensamma självförtroende.


Innan du anmäler dig.....

Boka tid för ett inledande samtal för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Här är en länk till bokningssida. Jag tar kontakt med dig!


Priser:

Kurs med självstudier: 1495 kr

Kurs med webinar och mental coaching : 2500 kr ( 5 tillfällen med handledning)

Enskild coaching- paket 4495 kr

Din handledare


Maria Sundin
Maria Sundin


Jag brinner för utveckling! Att se utveckling hos människor och hästar har varit min drivkraft under många år.

Jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar i över 20 år. Jag är själv f.d hoppryttare och är utbildad och licensierad hopptränare och ridlärare. Jag har tränat ryttare på klubbnivå och ryttare som tävlat med internationella framgångar, alla lika spännande att arbeta med! Som professionell ICF coach och mental tränare tar jag nu utvecklingen för dig och din häst ett steg till.

Jag coachar nu i det som jag är bäst på!

Ryttare och häst under träning och tävling för ökad prestation och bättre samspel. Skräddarsy din och hästens träning med mer glädje och större utveckling som resultat.

Att använda sig av Mental träning och coaching i ridsporten gör att ryttaren tar ett steg mot att bli en mer komplett idrottare. Som hobbyryttare når du de mål som du sätter upp och hittar glädjen i varje delmål.KursinnehållVanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Du kan välja själv- antingen gör du kursen helt själv och då startar du när du vill, då har du mig som handledare och coach. Du kan också börja vid någon av de gemensamma kursstarterna och kunna delta i mina webinar. Du avslutar kursen när du gjort alla delar, men tanken är att du ska återvända och gå igenom flera gånger då din erfarenhet och kunskap ökar efterhand.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter att du påbörjat kursen så är den tillgänglig för dig i 15 månader.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Kontakta mig inom 10 dagar efter påbörjad kurs och du får pengarna tillbaka.

Nya kurser med handledning 2-3 gånger per år.